Over ons

Over ons

Bij PR motors zijn we al 35 jaar actief in de autosector met verkoop, onderhoud en herstellingen. U kan bij ons terecht voor aankoop van zowel personenwagens, als bestelwagens, groot en klein in onze ruime showroom.

Onze wagens zijn afkomstig van erkende leasingmaatschappijen en onderworpen aan een VAB-controle. Het gaat om wagens van een eerste eigenaar, met onderhoudsboek en steeds onderhouden in een officiële garage volgens de voorschriften van de constructeur.

Elk voertuig krijgt een onderhoudsbeurt en wordt bovendien grondig nagezien. Slijtage-onderdelen worden gecontroleerd en indien nodig vervangen. Het koetswerk en interieur worden gepoetst en de zetels en bekledingen gereinigd.

Wij verkopen onze wagens met 12 maanden wettelijke garantie en technische controle met Car-Pass (historiek van de wagen). Mogelijkheid tot uitbreiding van uw garantie met garantieverzekering van 12,24 tot 36 maanden met depannage en vervangwagen inbegrepen. Vraag ernaar!

We beschikken over een wekelijks wisselende stock van 30 tot 40 voertuigen. Interesse in één van deze wagens? Kom langs om het voertuig te bezichtigen in onze toonzaal en een proefrit is mogelijk.

PR motors beschikt over een eigen dienst na verkoop voor herstellingen van alle merken in eigen werkplaats. Hier rendeert onze 35 jaar ervaring ten volle.

Overname van uw oude personenwagen of bestelwagen is mogelijk.

We zijn erkend door Traxio als expert in de verkoop van tweedehandswagens.

Wie zijn wij

Wij zijn Peter en Roseanne, de trotse eigenaren van PR Motors.

Sinds 1996 zijn we gepassioneerd bezig met ons bedrijf, en in 2006 bundelden we onze krachten om ons bedrijf naar een nieuwe hoogte te tillen.

In 1996 nam Peter de beslissing om zijn eigen zaak op te richten in Wevelgem. Hier was hij 17 jaar lang actief. In 2006 werd Roseanne een essentieel deel van het team.

Met de ambitie om de zaak verder uit te breiden, verhuisde we in 2008 naar een ruimere locatie te Geluwe.

Samen hebben we ons bedrijf gevormd tot wat het vandaag is.

Bezoek ons in Geluwe. Wij hebben een gevarieerd aanbod van kwaliteitswagen voor elk wat wils. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze ruime showroom gelegen tussen Kortijk en Ieper, 10 minuten van Bellewaerde!